24. april 2020 flyttede vi til nye større lokaler

Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter: Deusimar, Heidi, Nermin og Marta. Tilsammen udgør vi et professionelt team, der er kendetegnet ved stor faglig kompetence samt høj kundeservice.

Vi har mere end 1500 tilfredse patienter og en konstant tilgang af nye – af alle typer: unge, ældre, kvinder og mænd. Vi glæder os dagligt over, at vi ofte får positivt feedback fra vores patenter. Vi sætter en ære i at vise godt humør og være imødekommende.

Vi tilbyder det lille ekstra i vores ’’wellness’’ fodbehandlinger, som er meget efterspurgt: Det består af: lækkert fodbad, lakering af negle, varmebehandling af hænder, fodmassage mv. udover selve fodbehandlingen.

Klinikken ligger centralt på Farum Hovedgade i Furesø kommune, så patienter nemt kan finde og ankomme til os.

Alle typer patienter behandles med alle fagets specialer, også patienter, som er henvist fra læge/hospital, idet vi har Ydernummer. Vi samarbejder med alle lægerne i kommunen.

Klinikken er kvalitetscertificeret (fornyede/forøgede krav til klinikkens indretning og arbejdsprocedure mv.), og har dermed har opnået ’’Akkreditering’’ af Regien KBH (juni 2019). På den måde, er man som patient sikker på, at klinikken lever op til de høje faglige krav, kvalitet, hygiejne og patientsikkerhedsmæssige forhold, der kræves af fremtidens klinikker for at have Ydernummer.

Deusimar Souza Nielsen

Statsautoriseret fodterapeut fra februar 2012

Jeg åbnede klinikken i september 2015 og har siden behandlet mange dejlige Furesøfødder. Jeg har en solid 8-årig indsigt i behandling af alle typer af fodlidelser og et godt samarbejde med lægerne i kommunen: Nedsunken forfod, nedgroede negle, hælrevner, hård hud, neglesvamp, fortykkede negle, ligtorne, diabetes, fejlstillinger, gigt mv.

Jeg har god kontakt til mine kunder uanset alder, køn eller lidelse. Jeg sætter pris på en succesfuld behandling og kontakten til patienterne. Det er for mig en glæde at hjælpe jer til en bedre og nemmere hverdag. Jeg deltager regelmæssigt i kurser og efteruddannelse, og så er jeg yderst kyndig i manicure og pedicure – en glæde for mange kunder.

Heidi Reinhadt Petersen

Statsautoriseret fodterapeut fra juni 2013

Heidi startede i klinikken den 1. november 2017. Hun har mange års erfaring som fodterapeut, og har arbejdet / behandlet indenfor alle fagets specialer: Almindelig og kompliceret fodbehandling, bøjlebehandlinger, neurologiske test, sko, vejledning og indlæg mm. Heidi er en udadvendt og smilende personlighed, der værner om patienternes helbred og brænder for Fodterapeutfaget.

Heidi tilbyder udehandlinger i private hjem, plejecentre mv. Heidi har tillige god erfaring med pleje og sygdomsbehandling fra sit virke i hjemmeplejen som social- og sundhedsassistent.

Nermin Gülen

Statsautoriseret fodterapeut fra februar 2018

Nermin startede i klinikken 1. marts 2018 som nyuddannet. Nermin har gennem godt to år udvist stor faglig kunnen og omsorg for sine patienter. Hun har opnået en solid praktisk faglig erfaring og takler problemfrit alle fod-udfordringer. Nermin er tillige besiddelse af et strålende humør. Hun har været og er en stor gevinst for klinikkens patienter og for os.

Nermin tilbyder udehandlinger i private hjem, plejecentre mv. Nermin er bosat i Farum og allerede et kendt ansigt efter sin indsats i ældreplejen i kommunen i en årrække.

Marta Ogstrup-Pedersen

Statsautoriseret fodterapeut fra august 2019

(På barsel til 2022)
Klinikkens nyeste og dermed fjerde fodterapeut er startet den 1. maj 2020. Marta er nyuddannet fra Fodterapeutskolen i Randers, og har dermed sin debut indenfor faget hos os. Det er vi stolte af, vi ønsker at bidrage til uddannelse af fodterapeuter.

Marta har allerede udvist stor faglig kunnen og omsorg for sine patienter. Vi er sikker på hun bliver en gevinst for klinikkens patienter og for os. Marta er en rolig, stille og smilende person, der tillige har stor kompetence indenfor manicure og pedicure. Tag godt imod hende, hun bliver super.